Kakaotrifili med Oreos

13. marts 2017

Print opskrift
Ingredienser oste- eller smør-laget:
Skum- og Oreo-lag: Vejledning smør eller ostelag:
Rør ost eller smør, sukker og kakaopulver sammen indtil det får en jævn konsistens. Tilføj favorit væde.
Stil til side.

Vejledning skum- og Oreo-lag:
Pisk skum til det er tykt (gem lidt til pynt) og tilføj kakao og melis og pisk indtil det får en jævn konsistens.


Fordel knust Oreos i bunden af 4 store glas og tryk det flat.
Derefter fordel et lag af den ene masse og jævn ud og gør det samme med den anden masse.
Forsæt indtil der ikke er mere knust Oreos eller masse, eller indtil glasset er fyldt.
Strøg knuste Oreos på toppen af en skum-top.
Stil i køleskabet indtil de skal serveres. Tag dem ud 15 min. før de skal serveres.

Velbekomme!