Ostekage

Mandag den 18. august 2014

Print opskrift


Bund: Udvand dadlerne natten over.
Hak nødderne groft.
Blend derefter dadlerne med kokosolien – tilsæt en smule af vand fra dadlerne, hvis nødvendigt.
Ældt dadelmassen, hakkedenødder og kokosmel sammen til en dej.
Fyld springformen med massen og stil den koldt, mens du tilbereder ostecremen.


Ostecremen: Læg husblas i blød i koldt vand i 5-10 minutter mens du koger appelsinsiruppen. Bring appelsinskal, vanillepulver, flormelis samt saft og pulp af 2-3 appelsiner i kog og lad det koge godt ind i ca. 5-10 minutter.
Vrid husblasen fri for vand, tag gryden af varmen og smelt husblassen i siruppen.
Hæld siruppen i en skål og stil den på køkkenbordet til den er håndvarm.
Pisk fløden og kom osten i. Pisk videre til det har en ensartet konsistens. Tilsæt den håndvarme sirup og vend det godt sammen.
Hæld blandingen på den afkølede bund og sæt retur i køleskabet i et par timer – gerne natten over.

Velbekomme!