Glutenfrit pebernødder

Fredag den 5. december 2014

Print opskrift

Original opskrift:
Hjemmet

Ingredienser til ca. 130, ikke fryse-egnet: Tænd ovnen på 200 grader.
Rør smør, sukker og farin godt sammen og rør ægget i.
Bland de tørre ingredienser og vend dem i æggemassen.
Saml dejen og del den i 8 portioner. Tril dem til pølser og skær hver pølse i ca. 20 stykker. Tril dem til kugler og læg dem på bageplader med bagepapir.
Bag dem 10-15 min. og sæt dem til afkøling på en rist. Opbevar i kagedåser.

Tips!
Du kan selv blande glutenfri mel af 3 dl rismel og 1 dl kartoffelmel.
Andre glutenfrie meltyper er f.eks. boghvedemel, hirsemel, kikærtemel, majsmel, quinoamel, sojamel og tapiocamel.
Disse kan bruges alene eller blandes.
Smag dig frem til, hvilke meltyper, du bedst kan lide.

* Glutenfri bagepulver blander du af 1 spsk natron, 2 spsk vinsyre og 2 spsk majsstivelse.

Velbekomme!