Tandpasta

Print opskrift

Læs mere om kokosolie tandpasta her.
Se Mike Adams "The Health Ranger" fortælle om fluorid: www.youtube.com/TheHealthRanger.

"Hjemmelavet tandpasta uden gifte og især uden natrium fluorid (Sodium Fluoride).
Den bliver bl.a optaget i kroppen via dampe i mundhulen, udover det calcificerer den pinealkirtlen i hjernen, så din bevidsthed daler.
Derfor er visse lykkepiller 94% fluorid. Den ødelægger også knogler og tænder.

Kokosolien dræber bakterier og lægger et sundt lag på tænderne, modsat glycerin som også er tilsat i de fleste øko tandpastaer.
Glycerinen lægger et lag på tænderne så de ikke kan optage den næring de skal. Der skal ca. 30 tandbørstninger til at slide det lag af.
Bagepulver er tilsat syre og stivelse, brug derfor kun natron!
Den naturlige flour i naturens drikkevand hedder Calcium Fluorid, og den skal vi have lidt af i kroppen. Calcium Fluorid findes bl.a i vand, nødder og fisk.
Natrium Fluorid derimod er syntetisk og IKKE naturligt. Det er et affaldsprodukt fra aluminium- og fosfor-industrien og er EKSTREMT GIFTIGT.
Nazier brugte det i KZ-fangernes vand, så de blev medgørlige. KZ-lejrene og andre nazi instanser var forsøgscentre en slags forberedelse til psykofarmakaen.
Det var disse Nazistiske kemi-eksperter der via Operation Paperclip, blev sat ind i Big Pharma efter krigen.
Rockefeller stod bag en stor del af financeringen af hele WW2. Det var også hans kemiske fabrikker der senere blev til medicin fabrikker. Alt hvad der kommer fra den industri er giftigt og skadelig.
"
-Kilde: Ann Kjoege – "Kan man bide fra sig - uden tænder?"

Ingredienser til verdens sundeste, enkelste og billigste tandpasta:
Velledning: Læs evt. denne artikel som fortæller at kokosolie er et mirakel for mundhygiejnen: naturalsociety.com/coconut-oil-dental-breakthrough-deadly-bacteria-killer
Glad sundhed!