Lakridsmuffins
Ingredienser:
- 110 gr stuetempereret smør uden olie
- 2¼ dl rørsukker, sukrin eller kokossukker
- 2 store æg
- 1 dl rismælk
- 3¼ dl speltmel, Jyttemel eller mandelmel.
- 1 tsk bagepulver
- 2 spsk lakridspulver
Tænd ovnen på 180 grader og sæt papirsforme i en muffinsbradepande.
Pisk smør og sukker godt sammen i en stor skål med elpisker. Det skal være lyst og luftigt.
Tilsæt æg et ad gangen og pisk godt mellem hvert æg. Tilsæt mælk.
Bland mel, lakridspulver og bagepulver i en skål og sigt det i dejen.
Pisk dejen omhyggeligt og fyld forsigtigt muffinsformene to tredjedele op med dej.
Bag dem i ovnen i 20-25 minutter ved 180 grader, til de er gyldenbrune.
Velbekomme!