Opskrifter

Rødbedesuppe Original opskrift: Klidfaster Ingredienser: 300 gram rødbeder 100 gram gulerødder 60 gram rødløg 5 gram ingefær 4 fed hvidløg 1 tsk olivenolie 1 tsk stødt koriander 1 lille kvist rosmarin ½ liter vand Vejledning: Varm en gryde op med olien. Rødbede, løg, gulerod. ingefær og hvidløg sauteres i ca 5 minutter. Krydderierne tilsættes og sauterer med i et par minutter. Tilsæt vand og læg rosmarinen i gryden og lad den koge med. Lad suppen simre under låg i min ½ time. Tag rosmarinkvisten op og blend suppen enten med en stavblender eller i en blender der kan tåle kogende væsker. Justér med vand hvis suppen er for tyk. Sevér suppen i en opvarmet skål. Velbekomme!

Speltbrød | leaskovbo.dk

Verdens bedste speltbrød Original opskrift: Speltbageren Ingredienser: 500 gram fint speltmel ½ liter kombucha eller koldt vand 20 gram salt 5-10 gram gær Vejledning: Opløs gæren i kombuchaen eller det kolde vand. Tilsæt mel og salt. Ælt dejen indtil den slipper skålen (når den siger “slask” “slask”… – Dejen er meget våd!) Foretag evt. glutenprøven for at sikre dig at dejen er æltet perfekt. Lad dejen hæve lunt og overdækket i 1 time. Derefter sætter du dejen i køleskab i en tætsluttende beholder og venter 2 døgn. Så tænder du ovnen på 250°C, med bunden af en stegeso eller enden fortrukne form. Sætter dejen i stuetemperatur og venter en times tid. Tag formen ud og fór den med bagepapir. Skru ned på 225°C og hæld dejen ned i den forede form. Bag det til det er godt brunt og sprødt, ca. 30 min. Velbekomme!

Ostekage med Oreos og Bailey

Read more

23/23