Cookies
Original opskrift:
MajaVase.dk
Ingredienser til ca. 6 stk.:
- 30g rørsukker
- 30g brun farin eller sukrin gold
- 1 æg
- 40g hasselnødder
- ¼ vanillepulver
- ½ tsk. bagepulver
- Evt. ½ tsk. kanel
- Knivspids havsalt
- 40g mandelmel
- 40g groft hakket 70-80% mørk chokolade
Pisk rørsukker, farin og æg sammen til en luftig masse.
Hak nødderne groft/fint, som du nu bedst kan lide det.
Bland alle de tørre ingredienser sammen og vend ægge/sukker/farinmassen deri.
Hak den mørke chokolade groft og vend i. Brug 2 skeer til at lægge dem på bagepladen (HUSK: De skal ligge langt fra hinanden da de flyder meget ud!).
Bag dem ved 175°C. i cirka 15 min – til de er fine og gyldne.
Hold øje med dem.
Lad dem køle af på en bagerist.
Velbekomme!